Leerlingenraad

Leerlingenraad 2023-2024

Leden van de leerlingenraad zijn vanuit unit 2: Dex (gr. 4), Daan (gr. 5) en Rowan (gr. 6). Vanuit unit 3 zijn dat Guus (gr. 7), Fenna (gr. 7), Elvin (gr. 8) en Annabel (gr. 8). In het kader van de AVG kunnen we hier geen foto van de raad plaatsen.

Leerlingenraad

De leerlingenraad vertegenwoordigt alle kinderen van de groepen 4 t/m 8. De taak van de leerlingenraad is het meedenken en adviseren over zaken die op school spelen. Elke groep kiest aan het begin van het jaar twee leerlingen uit, die de groep het hele jaar vertegenwoordigd. Elke leerling kan zich hiervoor aanmelden en maakt via een presentatie duidelijk waarom hij/zij de juiste vertegenwoordiger voor de klas zal zijn. De groep kiest aan de hand van deze presentaties uit, wie de groep zal vertegenwoordigen.

De leerling kan bij de leerlingenraad aangeven wat er op school goed gaat en wat zij graag op school anders zouden willen zien. De vertegenwoordiger bespreekt dit tijdens de leerlingenraad vergaderingen. Er worden vooraf vier vergaderingen per schooljaar ingepland. Incidenteel kan er een extra vergadering ingepland worden. Alle vergaderingen vinden onder schooltijd plaats.